Vores traditioner i Skovbrynet

 

Fastelavn                        

Dagene op til fastelavn pynter vi op i Skovbrynet, og børnene laver deres egne fastelavnsris og masker. Vi synger "Fastelavn er mit navn" og "Kan du gætte hvem jeg er."

Vi holder fastelavnsfest, hvor børn, søskende, forældre og bedsteforældre er inviteret til at slå katten af tønden - tønder som vi selv har malet og pyntet. Vi kommer selvfølgelig udklædte.

 

 

                       IMG 7775             IMG 7776                

 

Påskefrokost

I Skovbrynet holder vi påskefrokost for børnene. Der bliver pyntet op med børnenes hjemmelavede påskepynt, og der er en buffet, hvor børnene kan gå op og vælge, hvad de vil have.

 

Koloni

I maj tager børnehaven på koloni på Langeland. Delbakkegaard Lejrskole og Feriekoloni skal huse os i tre dage og de kan bl.a. tilbyde os et stort udendørsområde, hvor vi kan lege og spille bold. Der er bålsted, sandkasse og mulighed for at ride på heste. Stranden og havnen er i gåafstand.

Se mere om stedet her

 

Sommerfest

For at fejre, at sommeren er over os, inviterer Skovbrynet børn, søskende og forældre til hyggeligt samvær, hvor vi går til stranden og hygger, samt griller.

 

Julehygge

Skovbrynet slår dørene op til julefest, hvor børn, søskende og forældre er inviteret. Vi har forskellige "værksteder" rundt omkring i huset, hvor gæsterne bl.a. kan lave julepynt og rulle havregrynskugler. Østfyns Produktionsskoles band spiller op til dans og der serveres en forfriskning.             

 

Julefrokost

Skovbrynet holder julefrokost for børnene. Der bliver pyntet op, bordet bliver dækket, og buffeten bugner af julemad.

 

 

 Juletræsfest

Skovbrynets Børnehus inviterer børn, forældre, søskende og bedsteforældre til juletræsfest. Så synger vi sange, danser om juletræet og spiser nogle dejlige æbleskiver. Og så får vi en helt speciel gæst på besøg!

 

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Skovbrynet har åbent alle årets dage, undtagen søndage.

 

Dagmodul

Mandag - fredag

06.00 - 17.00

 

Morgenmodul 

05.00 - 06.00

 

Aftenmodul

17.00 - 20.00

17.00 - 22.00

 

Natmodul

17.00 - 05.00

 

Lørdag

05.00 - 12.00

05.00 - 16.00

 

Søndag

Lukket

 

Juleaften og Nytårsdag lukkes kl 16.00

Samarbejdspartnere

fobu

fobu

 

 

Nyborg_logo

Nyborg kommune

 

Blichfeldt & Rod