Baggrund for opstart af institution:

Åbning

Det var med ønsket om at opstarte en institution af den allerbedste slags, med en høj og kvalificeret faglighed, som imødekom børn, forældre samt personalets behov og ønsker, at dette projekt blev søsat i foråret 2012.

 

Det blev hurtigt tydeligt, at der var et latent behov for en børneinstitution med fleksible og rummelige åbningstider.

 

Tanken var at starte en institution, der imødekom den moderne børnefamilies behov rent praktisk. Vi skulle være der og tage os af børnene mens forældrene var på arbejde og forældrene skulle ikke indrette arbejdstider efter institutionens åbningstider, som det traditionelt ses. Forældrene skulle have mulighed for selv at aflevere og afhente deres børn i det tidsrum, der passede ind i familiens liv. Med andre ord, skulle vi være med til at tage "stressen" ud af hverdagen for familierne.

 

Samtidig ville vi, med stor faglighed og en synlig pædagogik, styrke og inspirere børn fra ca. 10 mdr. og op til skolestart, til at blive trygge og hele små mennesker med et godt selvværd og en god selvtillid. Det skulle være sjovt og lærerigt at gå i vuggestue/børnehave hver dag.

 

Dette ville vi gøre ved at skabe en positiv og udviklende hverdag, hvor børnene skulle være sammen med fagligt velkvalificerede, engagerede og omsorgsfulde personaler med en klar pædagogik og tydelig personlighed.

 

Samtidig ønskede vi, at de fysiske omgivelser blev lavet så de dannede ramme for et inspirerende, spændende og lærerigt børne miljø, hvor pædagogikken blev omsat til praksis i børnenes hverdag.

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Skovbrynet har åbent alle årets dage, undtagen søndage.

 

Dagmodul

Mandag - fredag

06.00 - 17.00

 

Morgenmodul 

05.00 - 06.00

 

Aftenmodul

17.00 - 20.00

17.00 - 22.00

 

Natmodul

17.00 - 05.00

 

Lørdag

05.00 - 12.00

05.00 - 16.00

 

Søndag

Lukket

 

Juleaften og Nytårsdag lukkes kl 16.00

Samarbejdspartnere

fobu

fobu

 

 

Nyborg_logo

Nyborg kommune

 

Blichfeldt & Rod